The Dark Side Of The Moon LP CD DVD Blu-Ray Box

Pink Floy DSOTM

I forbindelse med utgivelsen av samleboxen «The Discovery» (som inneholder 14 orginale studioalbum av Pink Floyd i remastred utgave) kommer det også ut ettpar spesialutgivelser av deres største suksess «Dark Side of the Moon».

Det blir utgitt en «normal» CD (samme utgaven som i boxen, d.v.s. med bedre lyd og litt ekstra bilder og annet skriftlig materiale)

I tillegg blir det utgitt en helt «vanlig» LP utgave

Og siste men ikke minst, en «super-duper» samlebox som inneholder 3 CDer, 2 DVDer og blu-ray.

CD1 inneholder den remastrede utgaven, på cd2 finner du den opprinnelige mixen som bla.a. inneholder mindre «effekter» enn den som  ble utgitt på LP i 1973 og cd 3 inneholder  DSOTM fremført live på Wembley i 1974, i tillegg  til  demoer og eldre liveopptak.

Blu-ray og DVDene inneholder bla.a. diverse konsertopptak og dokumentarer i tillegg til lydspor.

Kjøp boxen med cd+dvd+blu-ray