Led Zeppelin Celebration Day

Kjøp LZ Celebration Day

For 5 år siden, nærmere bestemt 10. desember 2007 spillte Led Zeppelin (med Jason Bonham på trommer) for 18.000 mennesker i Londons O2 Arena.  En begivenhet som ifølge Guinness rekordbok var  tidenes mest ettertraktede konsert, det var nemlig 20 millioner som prøvde å få billett.

For de som ikke var der, (og sikkert også for de som var  så heldige å være der :-)) nå er konsertfilmen her.  Den vises på kino idag 18 oktober på Ringen Kino i Oslo og om en måned kommer den på DVD, og Blu-Ray, og på CD og til og med på trippel vinyl for desom måtte ønske det (CDON har oversikten over de forskjellige formatene)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Best CD Rates | Thanks to dcreators, Las Vegas Condo High Rises and Conveyancing